i livet, mycket nytt

2013-10-18 ♥ 19:06:56 | Kategori >> Hus & hem | KOMMENTARER (1)

Vi har köpt radhus. Flyttar om två veckor. Ska bli alldeles fantastiskt. Sedan har jag nytt jobb också. För er som inte vet det så är jag socionom och jobbar som enhetschef på äldreboende, det är även det jag kommer göra nu, men på ett nytt boende i en annan kommun.
 
Jag är redan alldeles manisk när det gäller allt jag vill odla. Jag har ju lyckats få fram en anmärkningsvärt stor mängd grönsaker på vår lilla minibalkong, så nog ska det gå att förse sig med en del ätbara saker även om det bara är ett radhus (men med två ganska stora gräsmattor). Jag tänker mig att jag bara ska odla i krukor och pallkragar, men drömmer om ett växthus förstås. För inte "får" man plöja upp en liten mini-åker i ett radhusområde?
 
 
 Kommentarer
Postat av: Maria - mamma till Liam

jag är lite osäker på det där. allt funkar ju olika för alla. men det finns inget värre än när liam inte kan somna för natten. man märker att han är trött men han är uppe och studsar, trotsar och har sig fram till 23 om vi låter honom sova de 2 - 3 timmar han vill på dagen. när vi väcker honom, eller håller honom vaken så busar han fram till 20 ungefär. sen blir han trött och vill sova. det känns som att det fungerar bättre :)

2014-01-21 @ 21:27:55
URL: http://fashionstars.blogg.se

Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0