en inte så vital minimorot

2011-10-09 ♥ 10:30:07 | Kategori >> Odling | KOMMENTARER (1)

Jag sådde för tätt. Brydde mig inte om dem. Vattnade inte direkt. De blev goda ändå, men väldigt små. Nu har de börjat skrumpna ihop.

Hösten vinner alltid.


vissa behöver inte påminnas, utan tvärtom.

2011-10-07 ♥ 16:42:53 | Kategori >> Tankar & diskussioner | KOMMENTARER (0)

Det är hemskt med panikångest. Det är hemskt med hypokondri som tar över ens liv. Det kan ju vem som helst förstå. Vi är många som har det så här. Och det är ingen rolig värld vi lever i. Budskapen som i all välmening överöser oss på media, i bloggar, på galor och över över överallt är förödande.

Det skrivs om att man ska vakna. Att man ska känna på sina bröst för det är livsviktigt, och det cirkulerar youtube-klipp om att det är okej att känna. Som om alla människor ska vakna ur sin dröm och inse att livet faktiskt innehåller hemskheter också, och att livet inte ska tas för givet.

Sen finns vi som behöver pausa från att klämma på våra kroppar efter knölar, och som behöver ha andra ord än cancer, hjärtinfarkt och död död död ekande i våra huvuden också.


höstfärger på balkongen

2011-10-02 ♥ 12:03:16 | Kategori >> Odling | KOMMENTARER (1)

Äntligen skiftar paprikan i rött. Det har inte varit något bra odlingsår på min balkong. Vädret har inte varit lika fantastiskt som förra sommaren, och jag har heller inte varit lika engagerad. (googla hyperemesis så kanske ni förstår varför).

Hoppas inte frosten tar dem innan de är helt röda, det är ju så jag vill ha mina paprikor.


RSS 2.0