att dejta sin man

2013-05-07 ♥ 20:49:25 | Kategori >> Familjeliv | KOMMENTARER (1)

 
Innan vi fick barn, och när jag var gravid, så tänkte jag att man måste se till att gå på dejter och ha kvällar utan barnet ordentligt. Ofta. Kärleksfullt. Skaffa barnvakt, äta middag, gå på bio....
 
Men så kom barnet. Och så blev det inte så.
 
Men inte för att vi inte kan, inte för att vi inte hinner eller för att vi inte kan få barnvakt. Nej, för vi inte vill. För att tanken på att vara utan henne av fri vilja inte känns så lockande. Vi gör hellre saker tillsammans, allihop. Eller så har vi en mysig romantisk kväll när hon har somnat i rummet intill.
 
Hörom veckan var vi på bio, bara vi två. Det var mysigt. Men vi slogs verkligen av hur mycket vi saknade henne. På filmen var det ett barn med ibland. Då skar det i hjärtat. Konstigt. Vi hade inte riktigt räknat med att det skulle kännas så! Vi konstaterade att det kommer bli tufft att lämna bort henne en natt i sommar, som vi har planerat.
 
Tänk, alla som oroar sig för att man inte kan, hinner eller orkar göra roliga saker när man får barn - ni kan vara helt lugna. Det är bara hjärtat som prioriterar annorlunda, du kan göra precis vad du vill. Barn är inget hinder. Alls.


RSS 2.0