finaste Rörö

2011-09-27 ♥ 17:37:27 | Kategori >> Vardag | KOMMENTARER (0)

Det är något magiskt med den platsen. Jag har mest varit där på sommaren och det är ju så vackert att man nästan dör. Jag älskar tanken på hur mina släktingar i så många generationer har bott där ute på paradisön. I somras mådde jag illa jämt (det har inte gått över än i vecka 18, men är bättre). Det var vidrigt. Men allt illamående försvann när jag var ute på ön, och kom tillbaka på tåget mot Stockholm. Bara en sån sak!

Där låg jag på den nybyggda badbryggan i vår hamn och njöt av solen.


Hoppade i havet då och då. Sambon med som synes.


Åt farfars fantastiska husmanskost. Här egenfiskad makrill.


och gick promenader i naturresarvatet.


sånt som växer

2011-09-26 ♥ 18:15:46 | Kategori >> Odling | KOMMENTARER (2)

Idag såg vi vår lilla avkomma på ultraljud. Det var tyvärr inte första gången (massa tidiga pga blödningar! Hemskt ångestladdat). Men första gången i lugn och ro, och där man såg att det faktiskt var en bebis som växte där inne.


det är så mycket jag skulle kunna berätta

2011-09-04 ♥ 19:38:43 | Kategori >> Vardag | KOMMENTARER (0)

Hur världen har vänts upp och ner och sen tillbaka igen flera gånger. Hur saker aldrig blir som de har varit igen, på bra sätt, på hemska sätt. Hur somliga har slutat sina liv på jorden och hur andra nästan börjat.

Balkongodlingen har inte gått så bra det här året som förra, solen har vänt sig bort för mycket men visst har det blivit skörd. Men jag gror en annan grodd -  i mig, och det är ju det finaste som finns.RSS 2.0