det här är en dum produkt

2011-02-24 ♥ 09:31:02 | Kategori >> Tankar & diskussioner | KOMMENTARER (1)

 

Allt du behöver göra är att tillsätta hett vatten, sen får du havregrynsgröt on the go! Hurra! Äntligen gröt på nolltid. Eller...vänta nu....

Det är ju precis så man gör gröt. 2 min i micron eller på med hett vatten och sen låta det stå. Den här gröten kostar multum om man jämför med vad det kostar att bara hälla havregryn i en bytta och sen ha i lite äpple och kanel, eller blåbär eller vad man nu  vill ha.

 

Att det bloggas mycket om denna fenomenala produkt bekräftar två fördomar. Att bloggare är köpta och att bloggare är dumma i huvudet. Jag tror mest på den första, ärligt talat.

 

(Men nej, företagen behöver inte ens köpa inlägg av alla bloggare, de är så lyckliga över att få något gratis att det räcker med att skicka lite produkter för att de ska skriva om dem. Många är restriktiva och bloggar bara om sådant som de faktiskt kan rekommendera, och där ser jag inget direkt problem, men att skriva om något så dumt som lättlagad gröt är ju löjligt.)
Kommentarer
Postat av: Gudrun

Jag blir lite mörkrädd av såna där produkter! Jag tycker att våffelmix och pannkaksmix är onödigt med tanke på hur lätt det är att göra smet och det där är ju bara löjligt! Havregrynsgröt kräver ju så otroligt många ingredienser, havregryn, vatten och salt. Vem kan tänkas ha det hemma?

2011-02-24 @ 10:28:20
URL: http://rudgungudrun.blogspot.com/

Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0