jag går på lågstadiet

2010-09-03 ♥ 09:32:11 | Kategori >> Plugg | KOMMENTARER (2)

Jag läser på universitetet. 7 terminer, nu är jag på min 6:e, och ska skriva c-uppsats. Och jag sitter och övar begrepp som om det vore glosor. På föreläsningen igår så översköljdes vi av begrepp och termer, nya och gamla, som jag inte har riktig koll på. Det känns meningslöst att läsa en avancerad kursbok om jag inte ens kan termerna som ett rinnande vatten. För visst kan jag förstå allt som skrivs i böckerna, men jag har svårt att minnas det ordentligt efteråt om det jag måste fokusera på är hålla isär begreppen.

Så nu har jag skrivit ett ord på ena sidan av ett papper och en jättekort beskrivning på den andra. Det känns som att jag går på lågstadiet och nöter glosor...


Det här är faktiskt ett bra pluggtips. Givetvis kommer man inte långt på att bara veta vad epistemologi betyder. Men det underlättar verkligen inför framtiden och snabbar på processen att komma vidare och lära sig på riktigt.
Kommentarer
Postat av: maja

bra tips! själv skriver jag ur kvale. har ätit lchf till frulle, är mätt som ett as. kaffe med grädde var faktiskt ganska gott :)

2010-09-03 @ 10:01:09
URL: http://majahelin.blogg.se/
Postat av: L I K E S O F I E [foto]

Fin blogg!

hur mår du idag? :)

2010-09-03 @ 13:47:28
URL: http://likesofiie.blogg.se/

Lämna en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0